مواد لازم:

آرد سفید.................. 8 قاشق غذا خوری

تخم مرغ .................. 2 عدد

روغن جامد یا کره .......2 قاشق غذاخوری

آب...........................1 لیوان

وانیل........................نوک چاقو

شربت(برای خمیر)..................... 1 قاشق غذاخوری

روغن مایع برای سرخ کردن.......... به میزان لازم

 طرزتهیه:

ابتدا شربت رو آماده میکنیم،بدین ترتیب که:

دو لیوان شکر را در یک لیوان آب حل کرده به همراه کمی وانیل، هل، زعفران و گلاب میذاریم روی شعله تا  جوش بیاد و آنقدر بجوشد تا قوام پیداکنه،سپس شربت به دست آمده را کنار بگذارید تا خوب سرد شود...

 حالا میریم سراغ خمیر بامیه:

آب را با روغن در قابلمه ای جوش آورده سپس آرد رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا بوی خامی آرد از بین بره،حدود 10 تا 15 دقیقه طول میکشه...

زمانی خمیر ما آماده شده که کمی از خمیر ته ظرفمون چسبیده باشه...

خمیر رو میذاریم توی ظرف دیگه تا خوب سرد بشه،بعد از سرد شدن خمیر،یک قاشق از شربتمون رو بهش اضافه میکنیم...

بعد یکی از تخم مرغها را میشکنیم و خوب ورز میدیم حدود 5 دقیقه...

تخم مرغ دوم رو همراه وانیل اضافه میکنیم و مجددا 5 دقیقه ورز میدیم...

بعد موادمون رو  داخل قیف ریخته  و داخل روغن دااااغ سرخ میکنیم تا جاییکه طلایی بشه،توجه کنید شعله خیلی کم باشه،و بعد از طلایی رنگ شدن داخل شربت انداخته و بعد بیرون کشیده درون صافی میذاریم،تا شربت اضافه ی آن گرفته شود.

با پودر نارگیل یا پودر پسته تزئین میکنیم...

نکته: اندازه ی بامیه ها به مــاسوره ی شما بستگی داره،ماسوره ی من کوچیک بود در نتیجه بامیه ها باریک تر شدن...

نوش جااان!